/ / "Internasjonalt" comeback. Hva er åndens uovervinnelighet?

"Internasjonalt" comeback. Hva er åndens uovervinnelighet?

Bokstavelig oversatt fra engelsk comeback -"komme tilbake". I dag er dette konseptet mye inkludert i leksikonet til russiske ungdommer og brukes ofte i sjargong eller idrettsemner. Dermed kan vi si om comebacket at en slik definisjon er forståelig og anvendelig blant dagens ungdom.

Konseptet "comeback" i sport

For det meste brukes ordet "comeback" i teamsport, når en av klubbene i løpet av spillet henger ganske langt bak motstanderen og samtidig viser seg å være vinneren i finalen av møtet. Når de kommenterer slike kamper, bruker de ofte epitetene "utrolig comeback" eller "fantastisk dedikasjon og evnen til å kjempe til slutt."

hva betyr comeback
Slike møter, når et håpløst tapende lag til slutt snapper en seier, gir spillerne en positiv holdning, og de neste kampene kan være produktive mot bakgrunn av denne oppsvinget.

Bruk av ordet "comeback" i hverdagen

Hva betyr "comeback" i hverdagen?forstå fra samtalene til dagens ungdom. De bruker denne definisjonen når de vil si om retur av noen eller noe. Det er verdt å merke seg at engelskspråklige ord og uttrykk generelt er forankret i ungdoms vokabular og brukes mer.

De beste comebacks i nyere historie

Kamp mellom landslagene i Tyskland og Sverige i kvalifiseringsrundenverdensmesterskapet i 2014, som fant sted 16. oktober 2012 og endte med en uavgjort 4-4, hadde et fantastisk svensk comeback. Tyskerne ledet rolig og målrettet fire mål i scoringen etter første omgang og antok uten unødig bry å bringe saken til seier. Svenskene prøvde på sin side å snu tidevannet og treffe minst et mål om prestisje. Som et resultat ble det siste målet scoret allerede i stopptid på 93. minutt, og Sverige oppnådde uavgjort.

comeback i fotball
Finalen i den mest prestisjetunge fotballturneringen - LeagueChampions - 2005 hadde et spennende manus. Comeback i fotball på et så høyt nivå er et sjeldent fenomen. Så gjorde det italienske "Milan" i spillet med engelsken "Liverpool" en god start på seieren og ledet etter de første førtifem minuttene tre mål i poengsummen, men britene regnes som grunnleggerne av fotball for det, fordi de prøver å bruke alt for å vinne ... Liverpool utligner og vinner et verdifullt pokal fra straffer.

I FA Cup-finalen 2004, tomesterlige klubber "Manchester City" og "Tottenham". Dette spillet var sjenerøst med mål og hadde en eksepsjonell comeback-skjønnhet. Du trenger ikke å si hva fotball er for engelske fans, de er de mest ivrige fans i verden. Den dagen gledet fansen i byen Manchester til morgenen, fordi klubben deres trakk kampen og tapte med tre mål under møtet.

comeback hva er

Tilbake i 2001, også Tottenham Londonbesøkte byen Manchester og spilte i det engelske mesterskapet med det lokale Manchester United. Det mesterlige hjemmelaget før kampstart kunne ikke ha forestilt seg at de ville slippe inn tre mål til pause. Permanent Sir Alex Fergusson løslatt Solskjær i første halvdel av møtet for på en eller annen måte å vende tidevannet for møtet, men lagene dro til pause med en score på 0: 3 til fordel for gjestene. I pausen fant Fergusson de riktige ordene, og to raske pasninger av Beckham, sammen med pasningene, førte til et utrolig comeback. Det er umulig å formidle med ord hva som skjedde på tribunene til Old Trafford. Til slutt spilte United en nydelig andre omgang og vant fortjent med en score på 5: 3.

Hockey-comeback

På grunn av detaljene i ishockeyspillet, nårDet er flere mål enn i fotball, og comebacks skjer oftere. Fans vet førstehånds hva retur av et hockeylag til spillet etter noen tapte mål er. I hver sesong av National Hockey League i Amerika eller i Continental Hockey League har vi slike comebacks mer enn en gang.