/ / MMA-fighter Musa Hamanaev: biografi

MMA-fighter Musa Hamanaev: biografi

Musa Khamanaev - rysk blandad fighterkampsport, mästare i Ryssland i brasilianska Jiu-Jitsu. Han är en hedrad mästare i idrott av den ryska federationens internationella klass inom brottning i freestyle. Med nationalitet är Musa Hamanayev tjetjenska. Tillväxten av en kämpe är 170 centimeter, vikt - 65 kg. Han spelar i följande stilar: MMA, kampsambo och freestyle wrestling. Fram till 20 augusti 2016 höll Khamanaev 21 matcher, i 17 av dem vann han (7 knockouts) och i 4 nederlag (1 knockout). Han blev också mästare i en serie MMA-turneringar som kallas M1-Challenge.

Musa Hamanaev

Biografi och bekant med kampsport

Född 14 oktober 1987 i staden Grozny(Tjeckien-Ingush-republiken, Sovjetunionen). Han växte upp som en aktiv och mobil kille. Vid sex års ålder anmälde han sig till boxningsavdelningen, men efter ett tag ändrade han denna idrottsdisciplin till freestyle wrestling. Musa Khamanaev visade en bra strejk- och försvarsteknik. Vid 15 års ålder sparade han redan mot 25-åriga yrkesverksamma. År 2006 gick Musa in i det lokala polytekniska universitetet, där han började engagera sig i djup kamp mot sambo-träning och träffade många tränare och yrkesverksamma i denna sport. Några år senare vann han Rysslands mästerskap i stridsambo, och ett år senare uppnådde han seger vid världsmästerskapet. Här lyckades Musa Hamanayev vinna konfrontationen med den regerande världen och den eurasiska mästaren Rustam Khabilov.

Slåss mot Musa Hamanayev

Mästertitel

I november 2012 vann en duell medTyska Daniel Weichel, Hamanaev utropades till mästare i M-1 Challenge-turneringen. I denna konfrontation överförde han framgångsrikt motståndaren till marken, och efter några sekunder genomförde han en smärtsam teknik som kallas hälkrok, vilket innebär att vrida hälen. Senare var han tvungen att försvara sin ligatitel. Den här gången kämpade Musa Hamanaev mot Finn Niko Pukhakka och vann på poäng.