/ / Elena Vesnina - venäläinen tennispelaaja

Elena Vesnina - venäläinen tennispelaaja

Elena Vesnina - kunnianosoitettu urheilumestari,Venäjän tennispelaaja. Hänen saavutuksiinsa kuuluvat voitot kahdessa Grand Slam -turnauksessa vuosina 2013 ja 2014, voitot 14 WTA-turnauksessa ja Fed Cup vuosina 2007 ja 2008. Hän on kahdeksankertainen Grand Slam -finalisti, kolme kertaa sekoituksessa ja viisi kertaa kaksinpelissä.

Elena Vesnina

Varhain vuotta

Elena Vesnina syntyi vuonna 1986 ukrainaksiLviv kaupunki. 6-vuotiaana hän alkoi pelata tennistä, kun hänen vanhempansa nauhoittivat tyttärensä Juri Yudkinin osiossa Sotšissa. Hänestä tuli hänen ensimmäinen valmentaja ja hän herätti kiinnostusta urheilusta pikku Elena. Ei ole yllättävää, että 18-vuotiaana hänellä oli jo monia palkintoja. Tuleva urheilija voitti useita lasten turnauksia eri ikäryhmissä ja päätti jatkaa uransa ammatillisen tennispelaajana.

Vanhemmat kannattivat täysin lapsen päätöstä jajopa vaati, että Elena yhdistää elämänsä urheiluun. Sotšin koulu oli ensimmäinen askel ja avasi oven korkeamman tason kilpailuille. Elena on edelleen kiitollinen äidille Irina Vesninalle ja isälle Sergei Vesninille tästä mahdollisuudesta. Vanhemmat vaikuttivat myös urheilijan nuorempaan veljeen, Dmitriin, joka työskentelee tennisvalmentajana Sotšissa.

Elena Vesnina valokuva

Varhainen ura

Ensimmäistä suurta kilpailua varten Elena VesninaPääsin sinne 16-vuotiaana. Hänen täytyi pelata Dushevinaa vastaan ​​N.Ozerov Cupista. Turnaus on perinteinen kilpailu Sotšissa ja julistetaan yhdeksi arvostetuimmista. Sitten tuntematon tyttö pystyi voittamaan vaikean ottelun ja saamaan kansainvälisen tennistaliiton (Englannin ITF: n) WC: n. Tämä voitto antoi hänelle luottamusta ja uskoa siihen, että tämä on vasta alkua. Ja niin tapahtui: Elenalla on tällä hetkellä 6 ITF-titteliä kaksinpelissä ja 2 kaksinpelissä.

Osallistui kansainväliseen turnaukseen ensimmäistä kertaaWTA Moskovassa vuonna 2003. Elena pelasi tšekkiläistä tennispelaajaa Mikaela Pastikovaa vastaan, ja jälkimmäinen osoittautui vahvemmaksi: venäläinen urheilija ei saanut voittoa.

Kuitenkin jo vuonna 2005 Elena Vesnina pariksiAnastasia Rodionova onnistui voittamaan WTA-tittelin Kanadan Quebecin kaupungissa ja kaksi vuotta myöhemmin voitti turnauksen Hobartissa yhdessä Elena Likhovtsevan kanssa. On syytä huomata, että Elenalla oli uransa alussa taloudellisia ongelmia ja hänellä oli tuskin varaa matkustaa turnauksiin. Sarja voittoja kilpailuissa, joiden palkintopotit ovat miljoonia dollareita, pelasti tennispelaajan tällaisista huolista.

tennispelaaja Elena Vesnina

Urheilutaitokset

Vuonna 2006 urheilija osallistuiAustralian avoimet tenniskilpailut, joka on yksi Grand Slam -turnauksista. Tennispelaaja Elena Vesnina pystyi käymään läpi 3 kierrosta, mutta neljännessä hän antoi voiton Nadezhda Petrovalle. Kaiken kaikkiaan debyytti osoittautui kuitenkin erittäin onnistuneeksi.

Yksi elämän merkittävimmistä tapahtumistatennispelaaja on Federation Cup, jonka Elena voitti vuonna 2007. Tämä on suurin naisten tenniskilpailu, jossa Venäjä on voittanut vain 4 kertaa.

Hän voitti seuraavan tittelin yhdessä Dinaran kanssaSafina vuoden 2008 Indian Wells -turnauksessa. Vuotta myöhemmin hän osallistui WTA-turnaukseen Oaklandissa. Elenan mukaan hän oli hyvin hermostunut ennen kilpailua, koska tämä oli hänen ensimmäinen finaalinsa ja hän oli jo tavannut kilpailijansa, venäläisen tennispelaajan Elena Dmitrievnan, aiemmin kentällä. Elena Vesnina tunnusti hänet erinomaiseksi pelaajaksi eikä voinut voittaa. Australian mestaruudessa onnea ei myöskään hymyillyt hänelle, eikä Elena ylittänyt ensimmäistä kierrosta. Myöhemmin hän pystyi kuitenkin ansaitsemaan maailman 39. mailan tittelin, ja tämä luettelo sisältää vain vahvimmat tennispelaajat.