/ / Pyöräilijä Chris Froom: elämäkerta

Pyöräilijä Chris Froom: elämäkerta

Chris Froome voitti Tour de Francen kolme kertaa ja sijoittui toiseksi Espanjan Vuelta -sarjassa kolme kertaa, vahvistaen asemansa yhtenä menestyneimmistä moderneista pyöräilijöistä.

Kenialaissyntyinen urheilija seisookotimaahansa, kunnes vuonna 2008 hän sai luvan puhua Ison-Britannian puolesta. Niinpä hän aloitti onnistuneen yhteistyönsä Ison-Britannian joukkueen kanssa, josta hän voitti pronssimitalin Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 suoritetussa mestaruuskilpailussa ja toisti tämän tuloksen Rio de Janeirossa neljä vuotta myöhemmin.

Muita Frumin uran kohokohtia ovat10 voittoa suurissa turnauksissa, jotka eivät sisälly Grand Touriin, mukaan lukien kolme Criterium du Dauphinissa, kaksi Romandia- ja Oman-turneissa sekä mestaruus Criterium International-, Vuelte Andalucía- ja Herald San Tour -kilpailuissa.

Chris Froom: elämäkerta

Chris syntyi 20. toukokuuta 1985.Kenian pääkaupungissa Nairobissa Cliven ja Jane Frumin perheessä. Hän aloitti kilpailemisen polkupyörillä asuttaessaan Etelä-Afrikassa. Kunnianhimoinen 17. sija vuoden 2006 Commonwealth Games -kisassa Melbournessa paljasti hänen kykynsä laajalle yleisölle. Pian vuonna 2007 hän allekirjoitti ensimmäisen ammatillisen sopimuksensa Etelä-Afrikasta tulevan Konika Minolta -tiimin kanssa.

Urheilijan debyyttikausi, joka sisälsi osallistumisenBritannian kiertue vuonna 2008 johti sopimukseen Pyöräilijöiden kansainvälisen liiton Barloworldin toisen tason ammattimaisen mantereen joukkueen kanssa, jonka kanssa hän osallistui ensimmäistä kertaa Tour de France -tapahtumaan heinäkuussa ja sijoittui lokakuussa Herald Sun -kierrossa neljänneksi. .

Maaliskuu 2009Frum voitti ensimmäisen ammattimaisen voitonsa Etelä-Afrikan Giro del Capon toisessa vaiheessa ja tuli 32. sijalle ensimmäisessä Giro d Italiassa, jonka jälkeen hän allekirjoitti sopimuksen vasta perustetun Team Sky -tiimin kanssa osallistuakseen sen alkamiskauteen 2010 .

Chris Froome osoitti kykynsä ottamalla sisäänIson-Britannian kansallinen aikakäynti sijoittui toiseksi. Hän hävisi Bradley Wigginsille, viidenneksi Kansainyhteisön olleissa Delhissä ja yhdeksännelle Tour du Varissa Ranskassa.

Chris Froom

Espanjan portaat

Tässä voitti Chris Froom (pyöräilijä)jännittävä vuoristo 17 -vaihe ja seurauksena kokonaisarvostelussa oli toinen. Robert Millar saavutti sen parhaiten maaliin Vueltassa. Urheilijasta tuli ainoa britti, joka nousi toiseksi Grand Tourilla toiseksi.

Froom oli Yhdistyneen kuningaskunnan joukkueen jäsen, jokaauttoi Mark Cavendishia voittamaan maailmanmestaruuden ryhmäkilpailussa. Hän tuli kolmanneksi Pekingin kiertueella ennen unohtumatonta vuotta 2012 niin itse ratsastajalle kuin Ison-Britannian pyöräilylle yleensäkin.

Voitettuaan Tour de Race -sarjan seitsemännen osuudenRanska ”Froome pukeutui hetkeksi johtajan pelipaikkaan auttaakseen Wigginsiä tulemaan ensimmäiseksi britiksi, joka voitti kuuluisan tapahtuman. Hän sijoittui toiseksi, ja Britannian joukkue voitti ensimmäisen kerran historiassa palkinnon tämän arvostetun kilpailun palkintokorokkeelta.

Samana kaudella Froom sai pronssimitalin Lontoon olympialaisissa, hävitti kullan Wigginsille ja sijoittui neljänneksi Vueltaan.

Chris Froom Pyöräilijä 2016

Ensimmäinen voitto

Todistaen itsensä vaiheessa kisassa, Froom vuoden 2013 alussaMr. G. oli huippumuodossa: hän voitti Tour of Omanin, oli toisena Tirreno Adriaticossa, voitti Criterium Internationalilla, Criterium du Dauphine ja Tour Romandie ennen osallistumista maailman arvostetuimpaan pyöräilykilpailuun Ranska.

Vakava hakemus mestaruuskilpailuun tehtiin jälkeenvoitti kahdeksannen vaiheen Ax 3 Domaines -tapahtumassa, kun hänestä tuli kilpailun johtaja ja osoitti hienoa ajoa, vakuuttaen ensisijaisesti Pariisiin asti voittojen avulla legendaarisella Mont Ventoux'lla ja 17 osuudessa.

Frum toivoi hyvää tulostakilpailuja Yorkshiressä vuonna 2014, mutta valitettavasti viidennen vaiheen lasku häiritsi hänen suunnitelmiaan, vaikka hän päätti kauden voimakkaasti osoittaen toisen tuloksen Espanjan Vuelta -tapahtumassa.

Chris Froom -kierros Ranskassa 2016

Toinen voitto

Chris ei pettynyt vuoteen 2015 - voitti kilpailunRuta del Sol Espanjassa ja Criterium du Dauphine Tour de Francen ennakointia varten. Vahva viimeistely ”Mur de Yui” -sarjan kolmannessa vaiheessa Belgiassa antoi Frumille laittaa lyhyen ajan keltaisen johtajan keltaisen paidan. Kun Tony Martin putosi taistelusta, britit palasivat seitsemänteen osuuteen eivätkä lähteneet matkaan Pariisiin osoittaen hallitsevaa asemaansa, mukaan lukien voiton Pierre-Saint-Martinissa.

Chris Froom on pyöräilijä, joka omistautui vuoden 2016 yrittämään liittymistä eliittiyritykseen, joka voitti Tour de Francen kolme kertaa. Hän aloitti ensimmäisestä paikasta Herald Sun -kierrossa.

Chris Frum Pyöräilijä

Kolmas voitto Le Tour de Francessa

Chris Froom -kierros Ranskassa 2016voitti ehkä uransa jännittävimmässä taistelussa. Hän voitti määrätietoisesti kilpailun kahdeksannessa osassa, hajottuaan laskeutuessa Col de Peiresurd -vuorelta. Hän sai keltaisen johtajan paidan, jota hän ei ottanut pois Pariisiin asti, vaikkakaan ilman dramaattisia hetkiä. Vaiheessa 12 Team Sky -jäsen juoksi Richie Portiin ja Bauke Mollemaan sen jälkeen kun katsojat pakottivat pyörän pysähtymään. Froome menetti aikaa, ja hänen ison-Britannian joukkuetoverinsa Adam Yates pukeutui hetkeksi keltaiseen T-paitaan, kunnes virkamiehet toivat Chrisin ajan talteen, jotta hän pystyi pitämään johtoaseman jäljellä olevissa yhdeksässä paikassa.

Rio de Janeirossa Frum voitti toisenOlimpiamitali, joka toistaa hänen oman pronssiavoituksensa Lontoon aikakauden oikeudenkäynnissä neljä vuotta sitten, 12. sijan jälkeen uuvuttavassa maantieurheilussa.

Saapuminen Espanjaan osallistua "Vuelta", yksiViime vuosien vaikeimmista ja mielenkiintoisimmista Grand Tours -tapahtumista Chris taisteli tasa-arvoisin ehdoin vanhan kilpailijansa Nairo Quintanan kanssa, voittaen kolme vaihetta, mukaan lukien joukkuekauden oikeudenkäynnin, ja hävinnyt ensimmäisen sijan, viimeistellen toisen kerran urheiluuransa aikana.