/ / Rodrigo Palacio: Argentinsk fodboldkarriere

Rodrigo Palacio: Karrieren for en argentinsk fodboldspiller

Rodrigo Palacio (foto senedenfor) - Argentinsk professionel fodboldspiller, der optræder på den forreste position i den italienske klub Bologna. Højden på en fodboldspiller er 175 centimeter, vægt - 66 kg. Kendt for sin hurtighed, dribling og assisterende instinkt.

Rodrigo Palacio
Fra 2005 til 2014Han var en spiller i landsholdet i Argentina, hvor han spillede 27 kampe og markeret med 3 mål scoret. Han repræsenterede sit landshold på to FIFA VM og i Copa-America turneringen. Han er ejer af sølvmedaljer ved World Cup 2014 i Brasilien og Coma-America 2007 i Venezuela. Fodboldspiller Rodrigo Palacio har dobbelt statsborgerskab - argentinsk og spansk. På grund af sådanne omstændigheder kan det med rette betragtes som en europæisk spiller.

Biografi: kendskab til fodbold, tidlig karriere

Паласио родился 5 февраля в 1982 году в городе Bahia Blanca, Argentina. Han begyndte at spille fodbold på Bella Vista ungdoms klub i 1990. Hans professionelle karriere begyndte i 2002 på Atlético Huracán Argentine Club. Her tilbragte han kun en sæson, hvor han spillede i 53 kampe og scorede 15 mål.

I 2003-2004 sæsonen spillede han for Banfield, hvor han deltog i 36 kampe og slog modstanderens mål 9 gange.

Karriere i argentinske Boca Juniors

В 2004 году Родриго Паласио подписал пятилетний kontrakt med Boca Juniors. Her spillede den argentinske angriber til 2009 og opnåede stor succes. Som en del af "Genoese" blev en tre-time-mester i Argentina og vinderen af ​​sådanne kopper som Recopa Sul-Americana (3 gange), Copa Sul-Americana (2005) og Copa Libertadores (2007). I 2005/06 sesongen liste over målscorer for mesterskabet i Argentina med Mauro Zarate (12 mål). I alt spillede han 131 kampe til denne klub og scorede 54 mål.

Karriere i Genova

I juli 2009, Rodrigo Palacio, statistikkermål for kampen, som på det tidspunkt var en af ​​de bedste i Argentina, underskrev en aftale med den italienske Genova CFC. I Serie A debuterede han 23. august i en triumferende kamp mod klubben Roma (3-2 sejr). 5. november samme år scorede Palacio sit første mål for klubben i UEFA Cup kampen mod fransken "Lille".

Rodrigo Palacio Statistik

I februar 2011 i 26. runde Serie A "Genova"kæmpede mod "romaer". I løbet af kampen blev den "rødblå" tabt med en knusende score på 0: 3, men på et bestemt tidspunkt skiftede spillet på hovedet og gav gavn af værterne. Kampen sluttede med score 4: 3 til fordel for "griffins", mens Rodrigo Palacio scorede dobbelt.

I tre sæsoner i "griffins" brugte 90 spil og scorede 35 mål. I samme periode blev der modtaget et enkelt rødt kort.

Karriere i den italienske "Internationale"

22. maj 2012, præsident for Genova EnricoPreziosi bekræftede, at den argentinske Rodrigo Palacio vil blive med i Inter Milan. Den 7. juni fandt den officielle overførsel sted, hvis størrelse var 10,5 millioner euro. Kontrakten blev underskrevet i tre år, det angav beløbets spillerens årlige løn på 2,7 millioner euro.

Debuts i sort og blå i kampenUEFA Champion League vs kroatisk Hajduk Split. Han scorede det første mål for det nye hold den 18. august i en præ-season venskabskamp mod Athlétique Bizertin (Tunesien).

I "slangerne" spillede i perioden fra 2012 til 2017. I denne periode spillede han i 167 kampe og scorede 47 mål.

Rodrigo Palacio fodboldspiller

18. december 2012 i cup kamp modHellas Verona Palacio stod ved porten i stedet for målmand View Belek, som fik et rødt kort. Den argentinske angriber stod ved porten i 15 minutter af kampen og holdt sit mål "tørt". Det er værd at bemærke, at angriberen parrede flere seriøse skud på skud på mål. Kampen sluttede til fordel for "sort og blå" med en score på 2: 0.

17. august 2017 35-årige argentinskefremad Rodrigo Palacio har underskrevet en kontrakt med Bologna for en sæson. I oktober 2017 spillede han 6 officielle kampe til klubben og scorede to mål i Serie A.

Spilstil og funktioner i en fodboldspiller

Palacio er en meget teknisk og talentfuld spiller.Besidder stærk præcis slag og hjælper instinkter. Argentineren betragtes som en universel angriber, fordi han er i stand til at spille i flere positioner i angrebslinjen. I spilletid for Inter udførte spilleren ofte rollen som "under angriberen" eller en vinger. Udover sine evner kan det bemærkes, at han har gode defensive færdigheder: På grund af sin hurtighed klarer han at gå tilbage og vinde bolden fra en modstander.

Rodrigo Palacio foto

Landsholdets optrædener

I marts 2005 spillede den første kamp for landsholdet.mod Mexico. I samme måned deltog han den 25. marts i den principielle kamp i kvalificeringsrunden for verdensmesterskabet i 2006 mod Bolivia (brugt 8 minutter på banen). I de efterfølgende år blev han ofte indkaldt til landsholdet, som han spillede i store internationale turneringer.