/ / Sergey Rozhkov: foto, biografi

Rozhkov Sergey: foto, biografi

Rozhkov Sergey - berømt russisk skiskytter,verdens- og europamester, flere vindere af verdensmesterskabet. En af repræsentanterne for landsholdets stjernesammensætning. Højdepunktet for hans succes kom i slutningen af ​​90'erne - begyndelsen af ​​2000'erne.

Tidlig karriere

Rozhkov Sergey
Sergey Rozhkov blev født i Murmansk den 1. april 1972. Efter skole gik han ind på Murmansk Arctic State University.

Fra en alder af 12 blev han interesseret i skiløb og allerede forbii en ældre alder kom han endelig til skiskydning. Som 24-årig bliver han medlem af det russiske landshold. I 1995 gik han til verdensmesterskabet for første gang. Debuten for Rozhkov er etappen i det svenske Östersund i det individuelle løb. Sergey Rozhkov løber selvsagt løbet om debutanten og slutter den på 15. position.

Den allerførste start bragte atleten den førstekomme ind i top ti af verdensmesterskabet. I sprinten tager Rozhkov 7. pladsen. Efter at være gået til yderligere tre etaper afholder skiskytten i alt 8 løb og er inkluderet af trænerne i sammensætningen til verdensmesterskabet.

Første medalje

Sergey Rozhkov skiskytter
I 1996 blev konkurrencen afholdt på tyskRuhpolding. Det var ved dette verdensmesterskab, atleten viste et sensationelt succesfuldt resultat. Sergey Leonidovich Rozhkov deltager i holdløbet sammen med den mere erfarne Viktor Maygurov, Vladimir Drachev og Pavel Muslimov. I dag er denne type skiskydning blevet fjernet fra større start. Det særlige ved løbet er, at alle atleter går på afstand på én gang. Ved målgang bør afstanden mellem lederen og den sidste i holdet ikke overstige 50 meter eller 15 sekunder. Ellers får holdet et straffeminut.

Det russiske hold havde succes i løbet,gør kun 2 misser. Hvideruserne fyrede dog overhovedet uden fejl. Derfor vandt Sergey Rozhkov kun en sølvmedalje. Den sidste forsinkelse var lidt over 32 sekunder.

I den allerførste etape af cupen efter verdensmesterskabet vinder Rozhkov sin første sejr. I sit individuelle løb, kommer han først til målstregen.

Det er sandt, at afslutningen af ​​den sæson viste sig at være sløret.Efter den første sejr kom Sergey Rozhkov først 50. i sprinten, og på næste trin i den østrigske Hochfilzin blev 45. i det individuelle løb og 36. i sprinten.

Som et resultat, at denne sæson, Rozhkov havde 13 verdensmesterskab løb, scorede 122 point, tager 13. plads.

Cup sejre

Sergey Rozhkov biografi
Rozhkov tilbragte den næste sæson mindre vellykket,klatrer på podiet tre gange og indtager altid tredjepladsen. Dette resultat blev opnået i stafetten i Holmenkollen, holdløbet i Ruhpolding og det individuelle løb i Antholz, Italien. I slutningen af ​​sæsonen tog Sergey Rozhkov 19. pladsen. Skiskytteren udførte meget mere succes i den næste sæson. Han vandt stafetten i finske Kontiolahti og sluttede sæsonen på 10. plads.

Gylden sæson

Rozhkov Sergey Leonidovich
Den mest succesrige for Rozhkov var sæsonen 2004/2005. I næsten halvdelen af ​​de løb, som han deltog i, kom han på podiet. Han startede med en bronzemedalje i stafetten i Beitostolen, Norge.

Rozhkov gik til starten af ​​30 løb, virkelig vindekun kunne én gang. Skiskytten fik Victoria i sprinten i den italienske Cesana San Sicario. Han vandt sølvmedaljer syv gange og bronzemedaljer seks gange. I slutningen af ​​sæsonen scorede Rozhkov 656 point og blev dermed den femte i det samlede verdensmesterskab.

Den sæson tabte han kun til en landsmandSergei Chepikov, den tredje var franskmanden Rafael Poiret, den anden var den tyske Sven Fischer, og den store norske Ole Einar Bjoerndalen vandt. For Rozhkov var præstation ved dette verdensmesterskab den mest succesrige i hans karriere.

Debut ved OL

Sergey Rozhkov foto
Som med enhver atlet, den mest betydningsfuldeDe Olympiske Lege blev konkurrencen om Rozhkov. For første gang formåede skiskytteren at komme til denne sportsfestival i 2002. Sportsforummet blev afholdt i det amerikanske Salt Lake City.

Sergey er blevet et fuldgyldigt medlem af det russiske landsholdRozhkov. Hans biografi blev genopfyldt med endnu en vigtig side. Som atlet i det første hold begyndte Rozhkov med at udføre i det individuelle løb. Han arbejdede godt på alle linjer og tillod ikke en eneste miss. Imidlertid mistede han betydeligt for sine rivaler. Man behøver kun at sige, at mesteren i denne disciplin ved det olympiske lege, nordmanden Ole Einar Bjoerndalen, to gange savnede målet. Rozhkov tog kun et 12. minut uden at modtage et minuts straf. Det sidste hul var 2 minutter og 40 sekunder.

Sprint blev den næste disciplin.Her for Rozhkov blev alt endnu værre, efter at have lavet irriterende fejl på skydelinjerne kom han kun til målstregen 51st. Naturligvis regnede jeg ikke med medaljer i det videre forfølgelsesløb.

I forfølgelse i forfølgelse gik Rozhkov hurtigt af sted,men lavede en fejl ved den allerførste drejning. Efter at have klart udarbejdet de tre tilbageværende, formåede han dog at forbedre sin endelige position markant efter at være steget fra 51. til 27. plads.

Den sidste start var stafetten.Rozhkov løb i anden etape. Den første til at gå afstanden var Viktor Maygurov. Selvfølgelig passerede han sit segment af stien, og han sendte stafetten til Rozhkov i rang af leder, men Sergei formåede ikke at bevare fordelen. Først lavede han 2 straffe, når han skyder liggende, derefter en anden, mens han stod. Han mistede al fordel og overførte stafetten til sin holdkammerat Sergei Chepikov kun 5.. Både Chepikov og Pavel Rostovtsev, der fulgte ham, skød også ikke uden fejl, idet de savnede 6 gange i to. Resultat - 4. hold på landsholdet i stafetten.

OL i Torino

Igen lykkedes atleten at udføre ved OLefter 4 år i Torino. Sergei Rozhkov kom til disse konkurrencer ikke i den bedste form. Fotos af atleten viste, at sæsonen ikke var let. I verdensmesterskabet havde skiskytteren kun et podium - andet i stafetten. Derfor deltog han ved OL kun i et løb - massestart.

Den sidste start for Rozhkov ved OLspil fandt sted den 25. februar 2006. Sergey passerede de to første linjer uden fejl uden at begå en eneste fejl. Men at skyde fra stående stilling, som det ofte er tilfældet, svækker atleten. Efter at have gået glip af en gang på den tredje og fjerde skudlinje udelukkede Rozhkov sig fra listen over kandidater til et højt sted. Som et resultat - kun 20. position med et forsinkelse på 1 minut og 49 sekunder fra den sejrende tyske Michael Grice.

Rozhkov afsluttede sin sportskarriere i 2008. I den sidste sæson i verdensmesterskabet havde han kun tre løb.